Divendres, Setembre 21, 2018

En el marc de la campanya “De què parlem quan parlem de drogues”, del 26 de gener al18 de febrer de 2016, el Servei de Salut de l'Ajuntament de Sabadell ofereix a les famílies dels centres educatius de la ciutat visites grupals gratuïtes a l’exposició interactiva “Controles?”, sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum a l'adolescència. Les visites tenen una durada d'1:30 hores i es poden organitzar entre les 5 i les 7 de la tarda. L’exposició estarà ubicada al Casal Pere Quart i també s'hi ha convidat a visitar-la a l'alumnat de 2n d'ESO de tots els centres educatius.

L’objectiu d’aquesta visita grupal és promoure un procés de reflexió crítica envers les actituds i alguns dels factors que intervenen en la pressa de decisions relacionades amb el consum de drogues a l'adolescència. L’exposició ofereix informació sobre els efectes del consum de l’alcohol, el tabac i el cànnabis, el funcionament del cervell i com les drogues poden afectar el comportament. S’hi utilitzen activitats interactives amb ipads per fer arribar els missatges al públic assistent. Per a més informació sobre l'exposició, podeu consultar aquest enllaç.

Si hi esteu interessats podeu fer la inscripció de les famílies posant-vos en contacte amb Ma José Olmo (tel 937453405, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) per concertar el dia i l'hora de la visita.