Divendres, Setembre 21, 2018

Us donem la benvinguda a l’AMPA de l’Institut Pau Vila. Amb aquest espai volem donar a conèixer totes les tasques que realitza l’AMPA. Som una associació sense afany de lucre en la qual intervenen els pares i mares dels alumnes del centre que, de manera voluntària, s’ofereixen per donar suport a les famílies i oferir serveis a l’alumnat i a les famílies fora de l’horari lectiu.

Des de la Junta de l’AMPA, us animem que formeu part de l’associació perquè quan més socis siguem, més fortaleses i capacitats tindrem per a negociar amb el centre i amb els proveïdors dels serveis. Serem més representatius a l’hora de completar l’oferta acadèmica amb serveis addicionals molt atractius i interessants com les extraescolars, la gestió dels llibres, el suport econòmic a diferents iniciatives o un complet programa de xerrades. La quota és per família, independentment del nombre de fills i filles que tinguem a l’institut. Preu de soci: 35 €/any.  

Així mateix, us animem a col·laborar amb l’Ampa assistint a les juntes per conèixer de primera mà quins temes treballem i com afecten a l’alumnat i les famílies.Val la pena implicar-s’hi per potenciar la qual itat educativa i vital dels nostres fills a l’institut. Que no us ho contin! Hi esteu convidats.

Aqui teniu en pdf en full de inscripció 2018 2019


 

Benvinguts al Ampa Pau Vila

 .