Dimarts, Mai 26, 2020

Per tal de preparar els exàmens finals, les possibles recuperacions d’aquest curs 2017/18 i la feina proposada per a l’estiu, posem a la vostra disposició aquests Intensius. La seva finalitat és ajudar i guiar els nois i noies en la preparació d’aquests exàmens/feina.


Els intensius s’impartiran de dilluns a divendres en l’horari establert (1,5h) a les aules del mateix institut (excepte la última setmana d’agost que seran a l’Eina – c/ Jovellanos, 95) i la inscripció serà per setmanes (7,5h/setmana).
Si voleu que el vostre fill/a hi participi haureu de tornar omplerta i signada la següent fitxa d’inscripció indicant amb una X la o les setmanes escollides via mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé a la consergeria del Pau Vila FINS EL DIA 28 DE MAIG!
27’€/setmana
__________________________________________________________________________
*Per contactar amb qualsevol dels professors/es podeu fer-ho a través del nostre e-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. posant en el concepte el nom del professor/a. Moltes gràcies!
*Per tal de poder gaudir d’aquests INTENSIUS, cal ser soci de l’AMPA (si no en sou, us en podeu fer pagant la quota anual).
*Els grups seran de mínim 3 i màxim 5 alumnes. En cas de no cobrir el mínim d’alumnes per grup s’haurà d’anul.lar l’intensiu.

full de inscripció