Diumenge, abril 22, 2018

Des de l'Eina / AMPA, us volem comunicar el canvi de dates per a la setmana del 26 al 30 de juny.
Al donar-los la feina d'estiu el dimarts 27 a les 11h, el que farem serà fer l'intensiu del dimecres 28 fins divendres 30 de 9 a 11:30 (3 dies - 2,5h), així faran les mateixes hores i podrem aprofitar-les totes, tenint en compte ja, la feina proposada.
Esperem que aquest canvi no impliqui cap molèstia.

Per tal de preparar els exàmens finals, les possibles recuperacions d’aquest curs 2016-2017 i la feina proposada per a l’estiu, posem a la vostra disposició aquests Intensius. La seva finalitat és ajudar i guiar els nois i noies en la preparació d’aquests exàmens/deures.
L’Intensiu s’impartirà de dilluns a divendres en l’horari establert (1,5h.) a les aules del mateix institut (excepte la setmana d’agost que seran a l’Eina c/Jovellanos, 95) i la inscripció serà per setmana (7,5h/setmana).
Si voleu que el vostre fill/a hi participi haureu de tornar omplerta i signada la següent fitxa d’inscripció indicant amb una X la o les setmanes escollides via mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé a la consergeria del Pau Vila.
De la mateixa manera que l’extraescolar de reforç, està dirigida als alumnes que necessiten un suport en la preparació dels exàmens/deures en general o bé en algunes matèries en concret. La necessitat d’aquest aquesta assistència deriva principalment a poder modificar els hàbits d’estudi i d’incorporar nous mètodes i eines d’aprenentatge d’acord amb l’edat i el nivell de dificultat del curs.
Creiem que estem en situació de poder evitar el fracàs escolar amb l’anticipació adequada i el suport necessari.
27’€/setmana
*Per contactar amb qualsevol dels professors/es podeu fer-ho a través del nostre
e-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. posant en el concepte el nom del professor/a. Moltes gràcies!
*Per tal de poder gaudir d’aquests serveis, cal ser membre de l’AMPA amb el rebut al corrent de pagament.
*Els grups seran de mínim 3 i màxim 5 alumnes. En cas de no cobrir el mínim d’alumnes per grup s’haurà d’anul·lar aquest intensiu.

full inscripció intensiu