Dissabte, Gener 16, 2021

logo codelearn generic reduit

La tecnologia digital ja fa temps que forma part de les nostres vides de manera habitual i permanent . Les tendències educatives més recents han incorporat el  llenguatge digital a la seva estructura i el llenguatge de programació  ha passat a formar part de les matèries obligatòries a les escoles de molts països ( Regne Unit,Alemanya,.....) La Programació obre més portes als estudiants que qualsevol altre disciplina en el món actual . Apendre ni que sigui les bases ajudarà a l'estudiant en qualsevol de les carreres que esculli des d'arquitectura a zoologia , pasant per els cicles formatius de qualsevol nivell .

Seguint aquesta Linea , l'Ampa del Pau vIla ha signat un conveni de col.laboració amb l'empresa Codelearn, i a partir del curs 2019-2020, s'impartirà una activitat extraescolar de pensament computacional i programació al nostre institut d'acord amb la direcció del centre i amb el professorat de tecnologia .

tenint en compte que es tracta d'una activitat molt nova i sovint desconeguda , us informen que el divendres 21 de Juny a les 11 h es faran unes classes obertes gratuïtes per a les noies i nois que vulguin venir a fer un tastet sobre aquesta activitat .

Per tal de poder tenir previsió sobre l'assistencia a aquesta sessió informativa i per poder organitzar millor les esmentades jornades de prova, us demanem que ens informeu prèviament dels alumnes que hi voldran assistir a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Us hi esperem