Diumenge, Febrer 17, 2019
Dissabte, 18 de juny, es celebrarà a l'institut Pau Vila la festa final de les activitats esportives extraescolars. El programa és el següent:
  • de 9 a 13 h del matí: partits de futbol, bàsquet i voleibol entre els equips del Pau Vila i altres equips (l'equip que juga a les 9 h. ha de ser-hi a les 8:30 h.). ATENCIÓ: esmorzar gratuït per a tots els jugadors.
  • de 18 a 19:30 h: partits entre pares/mares i nens/nenes. Es demana la participació de pares, mares, germans, germanes, tiets, tietes, avis, àvies, ... per fer els equips.
  • a les 20 h: acte de cloenda de les activitats extraescolars, amb parlaments dels coordinadors, entrenadors, ... Entrega de premis als equips guanyadors, i a tots els participants.
  • Després: petit piscolabis per a tothom (jugadors i famílies).

US HI ESPEREM A TOTS, per poder fer una bona festa final de les extraescolars esportives !!!!

Associació Esportiva Escolar del Pau Vila i AMPA del Pau Vila

Fes-te soci

feste soci

 

 

Web del Pau Vila

                                                                                 FAPAC

 

bibliopubligracia

                                                                                                    Biblioteca Pública de Gracia- Facebook

Contactar

contact flatTots els dimecres, de les 10:00 a les 13:00, hi haurà servei d'atenció presencial  i telefònica de l'AMPA i de l'Associació Esportiva a la sala de l'AMPA.
El teléfon es: 635 12 14 50. Us atendrà la Fina.

Biblioteca

biblio flatEl servei de biblioteca (Biblioteca pública de Gràcia) serà de dilluns a dijous de 4 a 8 de la tarda, a carrec de la Núria.

WWW

www flatSi tens suggeriments per millorar la nostra web, o si vols publicar una notícia sobre el Pau Vila, posa't en contacte amb nosaltres.