Dimarts, Juliol 17, 2018

En el context del projecte "Comenius Italy", alumnes de segon d'ESO del Pau Vila estan realitzant una estada d'intercanvi a Itàlia (Dilluns 4  al Dimecres 13 d'abril) amb la "Scuola Mitja C. Casteller" (Treviso).

Les notícies que ens arriben indiquen que de moment l'estada està sent molt satisfactòria. Avui (vuit d'abril) per exemple, està prevista una visita a Venècia (quina enveja!)

Aquesta experiència no seria possible sense l'entusiasme i esforç de Carmen, Ester i Pilar (professores d'anglès de segon d''ESO), a les quals volem agrair tot el treball realitzat.

Calendari

Fes-te soci

feste soci

 Pau Vila

Web del Pau Vila

 

fapaes

bibliopubligracia

                                                                                                    Biblioteca Pública de Gracia- Facebook

Contactar

contact flatTots els dimecres, de les 10:00 a les 13:00, hi haurà servei d'atenció presencial  i telefònica de l'AMPA i de l'Associació Esportiva a la sala de l'AMPA.
El teléfon es: 635 12 14 50. Us atendrà la Fina.

Biblioteca

biblio flatEl servei de biblioteca (Biblioteca pública de Gràcia) serà de dilluns a dijous de 4 a 8 de la tarda, a carrec de la Núria.

WWW

www flatSi tens suggeriments per millorar la nostra web, o si vols publicar una notícia sobre el Pau Vila, posa't en contacte amb nosaltres.