Dilluns, Març 18, 2019

L’AMPA de l’Institut Pau Vila amb la col·laboració de l’Institut us convida a participar al

VIII CONCURS ARTÍSTIC

  • AGENDA CURS 2019-20. Categoria A
  • INTERIOR DE LA CARPETA CURS 2019-20. Categoria B

 

La finalitat del concurs és donar suport a la creativitat, encoratjant les iniciatives artístiques dels alumnes del centre.

BASES DEL CONCURS

Llegeix més: Concurs dibuix 2019

El divendres 28 de novembre les noies de la secció de voleibol del AEE PAU VILA van poder assitir al partit que, de froma privada, van celebrar al CAR de Sant Cugat les seleccions femenines de voleibol de França i Espanya. Les jugadores, que només fa un cinc setmanes que han començat a jugar a voleibol van poder veure un partit de màxim nivell inernacional. A més de disfrutar de 4 sets intensos on van poder veure la victòria de la selecció espanyola les noies del Pau Vila van poder fer-se una fotografia amb les jugadores després del partit. Les ganes d'aquestes jugadores en el seu primer any així com el seu esperit d'equip auguren un bon futur pel voleibol a l'institut.

David Martín

Professor i entrenador

volei

MOLT IMPORTANT!!!!!

Els llibres es poden recollir a l'Abacus a partir del 19 d'agost.

El descompte només s'aplicarà als llibres comprats entre el 19 d'agost i el 10 de setembre.

Dissabte, 18 de juny, es celebrarà a l'institut Pau Vila la festa final de les activitats esportives extraescolars. El programa és el següent:
  • de 9 a 13 h del matí: partits de futbol, bàsquet i voleibol entre els equips del Pau Vila i altres equips (l'equip que juga a les 9 h. ha de ser-hi a les 8:30 h.). ATENCIÓ: esmorzar gratuït per a tots els jugadors.
  • de 18 a 19:30 h: partits entre pares/mares i nens/nenes. Es demana la participació de pares, mares, germans, germanes, tiets, tietes, avis, àvies, ... per fer els equips.
  • a les 20 h: acte de cloenda de les activitats extraescolars, amb parlaments dels coordinadors, entrenadors, ... Entrega de premis als equips guanyadors, i a tots els participants.
  • Després: petit piscolabis per a tothom (jugadors i famílies).

US HI ESPEREM A TOTS, per poder fer una bona festa final de les extraescolars esportives !!!!

Associació Esportiva Escolar del Pau Vila i AMPA del Pau Vila

Fes-te soci

feste soci

 

 

Web del Pau Vila

                                                                                 FAPAC

 

bibliopubligracia

                                                                                                    Biblioteca Pública de Gracia- Facebook

Contactar

contact flatTots els dimecres, de les 10:00 a les 13:00, hi haurà servei d'atenció presencial  i telefònica de l'AMPA i de l'Associació Esportiva a la sala de l'AMPA.
El teléfon es: 635 12 14 50. Us atendrà la Fina.

Biblioteca

biblio flatEl servei de biblioteca (Biblioteca pública de Gràcia) serà de dilluns a dijous de 4 a 8 de la tarda, a carrec de la Núria.

WWW

www flatSi tens suggeriments per millorar la nostra web, o si vols publicar una notícia sobre el Pau Vila, posa't en contacte amb nosaltres.