Diumenge, Febrer 17, 2019

LlibresL'AMPA de l'Institut Pau Vila organitza les Primeres Jornades de donació / intercanvi de llibres de text

Tens llibres de text que ja no necessites? No vols tirar-los però t'ocupen molt espai a casa?

Necessites llibres de text per al proper curs?

Aquelles persones que vulguin donar llibres de text i de lectura obligatòria (en bon estat) perquè puguin ser reutilitzats per altres persones, poden portar-los fins al dia 21 de juny, a la biblioteca del centre (de dilluns a dijous, de 4 a 7 de la tarda), o bé a la sala de l'AMPA (dimarts i dimecres, de 9:45 a 12:45 h). Els llibres d'exercicis, que ja estan fets, no cal que es deixin.

L'AMPA organitzarà tot el material recollit i realitzarà la distribució a aquelles persones interessades. Els interessats haureu de passar per l'institut el divendres 13 de juliol, de 10 a 13 h., per recollir els llibres.

Atès que es tracta de donacions, en cap cas es realitzarà cap pagament pels llibres rebuts ni es cobrarà pel lliurament, però les persones que realitzin donacions tindran prioritat per rebre llibres, encara que l'AMPA no es responsabilitza de la disponibilitat.

Fes-te soci

feste soci

 

 

Web del Pau Vila

                                                                                 FAPAC

 

bibliopubligracia

                                                                                                    Biblioteca Pública de Gracia- Facebook

Contactar

contact flatTots els dimecres, de les 10:00 a les 13:00, hi haurà servei d'atenció presencial  i telefònica de l'AMPA i de l'Associació Esportiva a la sala de l'AMPA.
El teléfon es: 635 12 14 50. Us atendrà la Fina.

Biblioteca

biblio flatEl servei de biblioteca (Biblioteca pública de Gràcia) serà de dilluns a dijous de 4 a 8 de la tarda, a carrec de la Núria.

WWW

www flatSi tens suggeriments per millorar la nostra web, o si vols publicar una notícia sobre el Pau Vila, posa't en contacte amb nosaltres.