Divendres, abril 10, 2020

El servei de taquilles del Pau Vila , no és un servei ofert per l'Ampa . Però hem rebut moltes consultes de Pares i Mares sobre el tema i per això us oferim aquest article per tal de poder aclarir-ho

Els nous alumnes que entren a primer de ESO al Pau Vila , hauran de sol.licitar la taquilla quan presentin tota la documentació per fer la matricula a partir del 13 de juny 2019. Tot es presenta a les Oficines del Pau Vila . Important: veureu dos documents annexes al article , un és el contracte de la taquilla que haureu de portar per duplicat , l'altre és la normativa d'us. Una vegada fetes les matricules es mira el nombre de taquilles sol.licitades i si en falten es procedeixen a comprar-ne per cobrir la demanda. Si ho demaneu a posteriori és possible que no hi hagin taquilles disponibles. La assignació de taquilles es farà en base a la data que heu fet l'ingrés (a partir el dia 13 juny 2019, no el feu abans no tindrà cap utilitat) , heu que portar copia del ingrés juntament amb el contracte de la taquilla .

 

Benvinguts al Pau Vila

Fes-te soci

taquillas imatge 2 copia

feste soci

 

 

Web del Pau Vila

                                                                                 FAPAC

 

bibliopubligracia

                                                                                                    Biblioteca Pública de Gracia- Facebook

Contactar

contact flatTots els dimecres, de les 10:00 a les 13:00, hi haurà servei d'atenció presencial
 Us atendrà la Fina.

Biblioteca

biblio flatEl servei de biblioteca (Biblioteca pública de Gràcia) serà de dilluns a dijous de 4 a 8 de la tarda, a carrec de la Núria.

WWW

www flatSi tens suggeriments per millorar la nostra web, o si vols publicar una notícia sobre el Pau Vila, posa't en contacte amb nosaltres.