Diumenge, Febrer 17, 2019

En el marc de la campanya “De què parlem quan parlem de drogues”, del 26 de gener al18 de febrer de 2016, el Servei de Salut de l'Ajuntament de Sabadell ofereix a les famílies dels centres educatius de la ciutat visites grupals gratuïtes a l’exposició interactiva “Controles?”, sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum a l'adolescència. Les visites tenen una durada d'1:30 hores i es poden organitzar entre les 5 i les 7 de la tarda. L’exposició estarà ubicada al Casal Pere Quart i també s'hi ha convidat a visitar-la a l'alumnat de 2n d'ESO de tots els centres educatius.

L’objectiu d’aquesta visita grupal és promoure un procés de reflexió crítica envers les actituds i alguns dels factors que intervenen en la pressa de decisions relacionades amb el consum de drogues a l'adolescència. L’exposició ofereix informació sobre els efectes del consum de l’alcohol, el tabac i el cànnabis, el funcionament del cervell i com les drogues poden afectar el comportament. S’hi utilitzen activitats interactives amb ipads per fer arribar els missatges al públic assistent. Per a més informació sobre l'exposició, podeu consultar aquest enllaç.

Si hi esteu interessats podeu fer la inscripció de les famílies posant-vos en contacte amb Ma José Olmo (tel 937453405, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) per concertar el dia i l'hora de la visita.

Fes-te soci

feste soci

 

 

Web del Pau Vila

                                                                                 FAPAC

 

bibliopubligracia

                                                                                                    Biblioteca Pública de Gracia- Facebook

Contactar

contact flatTots els dimecres, de les 10:00 a les 13:00, hi haurà servei d'atenció presencial  i telefònica de l'AMPA i de l'Associació Esportiva a la sala de l'AMPA.
El teléfon es: 635 12 14 50. Us atendrà la Fina.

Biblioteca

biblio flatEl servei de biblioteca (Biblioteca pública de Gràcia) serà de dilluns a dijous de 4 a 8 de la tarda, a carrec de la Núria.

WWW

www flatSi tens suggeriments per millorar la nostra web, o si vols publicar una notícia sobre el Pau Vila, posa't en contacte amb nosaltres.