Dimarts, Juliol 17, 2018

Ens plau convidar-vos a la Biblioteca Pública de Gràcia (Institut Pau Vila: c/ Viladomat, 118), assistir a l'exposició Pau Vila Press Photo, una mostra de fotografia documental i artística feta pels alumnes de quart d’ESO que han cursat l’assignatura optativa Imatge i comunicació.

El dia a dia d’un centre educatiu és una voràgine que fa passar desapercebudes moltes situacions que mereixerien la pena de ser assumides amb més calma. La gran majoria d’elles són constructives, positives i dignificants de la condició humana. Aquesta exposició pretén captar moments de relacions entre persones que establim aquí, al Pau Vila. I per fer-ho, els alumnes han activat els seus coneixements sobre llenguatge visual, adquirits també a la seva visita a la World Press Photo, al CCCB, de Barcelona, exposició de fotoperiodisme en què s’inspira el títol d’aquesta mostra.

Per poder gaudir plenament de l’exposició, feu servir una aplicació lectora de codis QR. Els smartphones solen portar-la de sèrie (Beetag, Bidi, Quickmark Reader, Upreader, etc). Amb ella, escanegeu el codi de barres que acompanya a cada imatge i podreu accedir a un breu text que acompanya el visionat de cada fotografia

Veniu i veureu el treball que han fet aquests alumnes de l'Institut amb les seves càmeres.

Calendari

Fes-te soci

feste soci

 Pau Vila

Web del Pau Vila

 

fapaes

bibliopubligracia

                                                                                                    Biblioteca Pública de Gracia- Facebook

Contactar

contact flatTots els dimecres, de les 10:00 a les 13:00, hi haurà servei d'atenció presencial  i telefònica de l'AMPA i de l'Associació Esportiva a la sala de l'AMPA.
El teléfon es: 635 12 14 50. Us atendrà la Fina.

Biblioteca

biblio flatEl servei de biblioteca (Biblioteca pública de Gràcia) serà de dilluns a dijous de 4 a 8 de la tarda, a carrec de la Núria.

WWW

www flatSi tens suggeriments per millorar la nostra web, o si vols publicar una notícia sobre el Pau Vila, posa't en contacte amb nosaltres.