Dimarts, Juliol 17, 2018

men14Juntamente amb l'opció tradicional de comprar els llibres per al proper curs escolar en la cooperativa ABACUS, l'AMPA de l'Institut Pau Vila ofereix la possibilitat que aquelles persones que estiguin interessades a intercanviar llibres ho facin publicant les seves sol·licituds i ofertes a través d'aquesta web.

Llegueix la normativa.

A continuació tens un petit manual d'instruccions.

Accés a l'aplicació

Registre

Publicar anunci

Eliminar anunci

Buscar llibres

Accés a la aplicació

L'accés al sistema de publicació d'intercanvi es realitza mitjançant l'opció "llibres" del menú principal.

Registre d'usuari 

Per poder utilitzar el servei d'intercanvi de llibres, has de ser usuari registrat. Si encara no ho ets, el primer que has de fer és crear un compte d'usuari. Per fer-ho, clica al botó “Login” situat a la part superior dreta de la pantalla.

Llavors es desplegarà un menú en el qual podràs identificar-te si ja havies creat un compte prèviament, o crear un compte nou fent clic al botó “crear un compte”.

Login-1Selección 188

 

A continuació hauràs de omplir les dades del formulari de registre i clicar al botó “registra”. Si tot va bé, apareixerà, a la part superior, un missatge informant que rebràs un correu a la direcció que hagis especificat al formulari.  

 

Login-1

Selección 188

Al correu que hauràs rebut, has de clicar a la direcció del enllaç per activar el teu compte. En aquest mateix correu se't recorda el nom d'usuari triat i la contrasenya.

Selección 188

Un cop estàs registrat i has accedit a la web amb el teu nom d'usuari i contrasenya, ja pots utilitzar el servei de l'intercanvi de llibres.

Publicar anuncis

Tant si desitges sol·licitar un llibre com oferir-ho, has de seleccionar, al menú de la dreta, l'opinió “nou anunci”, que et donarà accés al formulari de publicació d'anuncis.

Primer, has de seleccionar la categoria en la qual vols publicar l'anunci, és a dir, a quin curs pertany el llibre. Un cop hagis seleccionat la categoria, apareixeran la resta de camps del formulari.  

Com pots veure a l'imatge, una de les informacions que has d'omplir és la relativa a “tipus”, és a dir que has d'especificar si el teu anunci es per sol·licitar un llibre o per oferir-lo.  

En quant al camp “Qualitat”, permet triar la qualitat que creus que té el llibre (està pensat especialment per als llibres que s'ofereixen, però pot especificar-se també per indicar la qualitat de llibre que busquem).

Un cop hagis omplert el formulari, clica al botó “Guarda” per a publicar-lo.  

Selección 188Selección 189

Eliminar anunci

Un cop hagis trobat el llibre que buscaves, o que hagis arribat a un acord amb algú respecte al llibre que oferies, és convenient eliminar l'anunci, per a que altres usuaris no realitzin trucades o enviïn correus innecessaris. Per a això, tens que accedir a les teves publicacions, clicant a l'opció “els meus anuncis” del menú de la dreta. Apareixerà una llista de totes les teves publicacions, que pots eliminar de forma individual clicant en l'opció “esborrar”.

Selección 188

Cerca de llibres

Si vols fer una recerca d'un llibre en concret, pots introduir o tot o part del títol en la casella de recerca. Si vols realitzar una recerca més especifica, clica en “recerca avançada” i completa les dades pertinents en el formulari. Aquesta opció et permet realitzar un filtre de resultats. Si per exemple desitges visualitzar només les ofertes de llibres, selecciona només la casella “ofereixo” i clica al botó “Cerca”.

Selección 190Selección 189

 

 

Calendari

Fes-te soci

feste soci

 Pau Vila

Web del Pau Vila

 

fapaes

bibliopubligracia

                                                                                                    Biblioteca Pública de Gracia- Facebook

Contactar

contact flatTots els dimecres, de les 10:00 a les 13:00, hi haurà servei d'atenció presencial  i telefònica de l'AMPA i de l'Associació Esportiva a la sala de l'AMPA.
El teléfon es: 635 12 14 50. Us atendrà la Fina.

Biblioteca

biblio flatEl servei de biblioteca (Biblioteca pública de Gràcia) serà de dilluns a dijous de 4 a 8 de la tarda, a carrec de la Núria.

WWW

www flatSi tens suggeriments per millorar la nostra web, o si vols publicar una notícia sobre el Pau Vila, posa't en contacte amb nosaltres.