Dimarts, Juliol 17, 2018

 

LlibresAquí teniu els llistats dels llibres pel proper curs 2012-2013.

L'AMPA us ofereix la possibilitat d'adquirir els llibres de text a l'ABACUS. Com en cursos anteriors hem arribat a un acord amb aquesta cooperativa i a partir del mes d'agost podreu comprar els llibres a l'ABACUS, (c. Tres Creus, 86, telf. 93 727 61 06). Podeu anar-hi a partir del set d'agost en horari comercial i només heu de dir que sou de l'AMPA del Pau Vila i el curs del vostre fill/a.

Quan aneu a l'ABACUS és convenient portar impresa la llista de llibres, per comprovar que us els serveixen tots i que són els correctes. 

Els llibres de lectura, millor comprar-los a mesura que els vagin demanant els professors, per si hi ha algun canvi d'última hora.

i recordeu, el dia 13 de juliol es farà la jornada d'intercanvi de llibres.

Calendari

Fes-te soci

feste soci

 Pau Vila

Web del Pau Vila

 

fapaes

bibliopubligracia

                                                                                                    Biblioteca Pública de Gracia- Facebook

Contactar

contact flatTots els dimecres, de les 10:00 a les 13:00, hi haurà servei d'atenció presencial  i telefònica de l'AMPA i de l'Associació Esportiva a la sala de l'AMPA.
El teléfon es: 635 12 14 50. Us atendrà la Fina.

Biblioteca

biblio flatEl servei de biblioteca (Biblioteca pública de Gràcia) serà de dilluns a dijous de 4 a 8 de la tarda, a carrec de la Núria.

WWW

www flatSi tens suggeriments per millorar la nostra web, o si vols publicar una notícia sobre el Pau Vila, posa't en contacte amb nosaltres.