Dimarts, Juliol 17, 2018

Benvolgudes famílies: us recordem que el divendres 22 de juny, a les 13 h., es farà a l'institut el comiat als alumnes de 4t ESO, que acaben l'etapa de l'ensenyament obligatori i alguns deixaran el centre.

En aquest acte hi participen els professors, els alumnes i també els pares i mares. Per això hi esteu tots convidats, i us animem a assistir-hi.

Després de l'acte hi haurà un petit piscolabis. Us demanem que aquells que vulgueu i pugueu porteu alguna cosa per picar. No es tracta de fer un gran àpat, sinó de poder compartir una estona tots junts, alumnes, profes i pares/mares, mentre piquem alguna cosa.

Per últim, si hi ha alguna mare o pare que vulgui fer una petita intervenció dins l'acte de comiat, sapigueu que com en anys anteriors hi haurà un espai per al parlament dels pares. Us animem a que participeu, ara que els vostres fills i filles han arribat a una cruïlla que els portarà a seguir, en molts casos, camins diferents, i és el moment d'acomiadar-los bé i desitjar-los bon camí. I sempre és millor que això ho facin els pares i mares del curs en qüestió.

Si algú s'anima (esperem que sí), us demanem que envieu un correu dient qui sou, perquè ho tinguem en compte a l'hora de l'acte.

Calendari

Fes-te soci

feste soci

 Pau Vila

Web del Pau Vila

 

fapaes

bibliopubligracia

                                                                                                    Biblioteca Pública de Gracia- Facebook

Contactar

contact flatTots els dimecres, de les 10:00 a les 13:00, hi haurà servei d'atenció presencial  i telefònica de l'AMPA i de l'Associació Esportiva a la sala de l'AMPA.
El teléfon es: 635 12 14 50. Us atendrà la Fina.

Biblioteca

biblio flatEl servei de biblioteca (Biblioteca pública de Gràcia) serà de dilluns a dijous de 4 a 8 de la tarda, a carrec de la Núria.

WWW

www flatSi tens suggeriments per millorar la nostra web, o si vols publicar una notícia sobre el Pau Vila, posa't en contacte amb nosaltres.