Dimarts, Juliol 17, 2018

FestaDimarts 19 de juny es farà a l'institut el comiat als alumnes de 2n Batxillerat, que ja deixen el centre.

Com que el mateix dia hi ha 4 alumnes que rebran un premi o seran finalistes dels Treballs de Recerca "Montserrat Miró i Marimon", i el lliurament és també a la tarda, la festa de comiat començarà a les 19:30, per a donar temps als alumnes que puguin arribar.

Després de l'acte hi haurà un petit piscolabis. Us demanem que aquells que vulgueu i pugueu porteu alguna cosa per picar, per complementar el que posarà l'AMPA. No es tracta de fer un gran sopar, sinó de poder compartir una estona tots junts, alumnes, profes i pares/mares, mentre piquem alguna cosa.

Si hi ha alguna mare o pare que vulgui fer una petita intervenció dins l'acte de comiat, sapigueu que com en anys anteriors hi haurà un espai per al parlament dels pares. Us animem a que participeu, ara que els vostres fills i filles han arribat a una cruïlla que els portarà a seguir, en molts casos, camins diferents, i és el moment d'acomiadar-los bé i desitjar-los bon camí. I sempre és millor que això ho facin els pares i mares del curs en qüestió.

Si algú s'anima (esperem que sí), us demanem que envieu un correu (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) dient qui sou, perquè ho tinguem en compte a l'hora de l'acte.

Calendari

Fes-te soci

feste soci

 Pau Vila

Web del Pau Vila

 

fapaes

bibliopubligracia

                                                                                                    Biblioteca Pública de Gracia- Facebook

Contactar

contact flatTots els dimecres, de les 10:00 a les 13:00, hi haurà servei d'atenció presencial  i telefònica de l'AMPA i de l'Associació Esportiva a la sala de l'AMPA.
El teléfon es: 635 12 14 50. Us atendrà la Fina.

Biblioteca

biblio flatEl servei de biblioteca (Biblioteca pública de Gràcia) serà de dilluns a dijous de 4 a 8 de la tarda, a carrec de la Núria.

WWW

www flatSi tens suggeriments per millorar la nostra web, o si vols publicar una notícia sobre el Pau Vila, posa't en contacte amb nosaltres.