Dimarts, Febrer 20, 2018

 

Bon dia,
 
Us informem que ja estan obertes les inscripcions per als  cursos d’estiu 2017  dirigits als  estudiants de secundària  (4t d’ESO, Batxillerat i cicles Formatius). L’objectiu és oferir un espai d’iniciació i de coneixement a través d’activitats científiques, tecnològiques i socials amb una dimensió pràctica rellevant i amb connexió amb la recerca i el coneixement generat a la pròpia universitat.
 
 
Salutacions cordials,
 
Ampa Pau Vila

17 concurs BOOKtrailer AVG CARTELL 2

 

CONCURS BOOKTRAILERS BIBLIOTECA PÚBLICA DE GRÀCIA de SABADELL - Edició 2017

QUI?

La Biblioteca Pública de Gràcia celebrem el 4t aniversari i enguany hem organitzat un concurs de booktrailers.

QUÈ?

Es tracta de filmar un petit vídeo que presenti un llibre, amb la idea de despertar l’interès d’altres persones que el vulguin llegir.

Hem decidit obrir el concurs a tota la població de Sabadell i a totes les edats, amb tres categories:

  • Categoria Fins els 11 anys
  • Categoria Entre 12 i 18 anys
  • Categoria A partir de 19 anys

COM?

Llegeix més: CONCURS BOOKTRAILERS 2017

L’AMPA de l’Institut Pau Vila amb la col·laboració de l’Institut us convida a participar al
VI CONCURS ARTÍSTIC PER CREAR EL NOU DISSENY DE L’AGENDA, LA CARPETA I EL LOGO DE L’AMPA DEL PAU VILA.
La finalitat del concurs és donar suport a la creativitat, encoratjant les iniciatives artístiques dels alumnes del centre.
BASES DEL CONCURS

Llegeix més: VI Concurs artístic

Us donem la benvinguda a l’AMPA de l’Institut Pau Vila. Amb aquest espai volem donar a conèixer totes les tasques que realitza l’AMPA. Som una associació sense afany de lucre en la qual intervenen els pares i mares dels alumnes del centre que, de manera voluntària, s’ofereixen per donar suport a les famílies i oferir serveis a l’alumnat i a les famílies fora de l’horari lectiu.

Des de la Junta de l’AMPA, us animem que formeu part de l’associació perquè quan més socis siguem, més fortaleses i capacitats tindrem per a negociar amb el centre i amb els proveïdors dels serveis. Serem més representatius a l’hora de completar l’oferta acadèmica amb serveis addicionals molt atractius i interessants com les extraescolars, la gestió dels llibres, el suport econòmic a diferents iniciatives o un complet programa de xerrades. La quota és per família, independentment del nombre de fills i filles que tinguem a l’institut. Preu de soci: 35 €/any.  

Així mateix, us animem a col·laborar amb l’Ampa assistint a les juntes per conèixer de primera mà quins temes treballem i com afecten a l’alumnat i les famílies.Val la pena implicar-s’hi per potenciar la qualitat educativa i vital dels nostres fills a l’institut. Que no us ho contin! Hi esteu convidats.

Aqui teniu en pdf en full de inscripció 2017 2018


Benvinguts al Ampa Pau Vila

 .

En el marc de la campanya “De què parlem quan parlem de drogues”, del 26 de gener al18 de febrer de 2016, el Servei de Salut de l'Ajuntament de Sabadell ofereix a les famílies dels centres educatius de la ciutat visites grupals gratuïtes a l’exposició interactiva “Controles?”, sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum a l'adolescència. Les visites tenen una durada d'1:30 hores i es poden organitzar entre les 5 i les 7 de la tarda. L’exposició estarà ubicada al Casal Pere Quart i també s'hi ha convidat a visitar-la a l'alumnat de 2n d'ESO de tots els centres educatius.

L’objectiu d’aquesta visita grupal és promoure un procés de reflexió crítica envers les actituds i alguns dels factors que intervenen en la pressa de decisions relacionades amb el consum de drogues a l'adolescència. L’exposició ofereix informació sobre els efectes del consum de l’alcohol, el tabac i el cànnabis, el funcionament del cervell i com les drogues poden afectar el comportament. S’hi utilitzen activitats interactives amb ipads per fer arribar els missatges al públic assistent. Per a més informació sobre l'exposició, podeu consultar aquest enllaç.

Si hi esteu interessats podeu fer la inscripció de les famílies posant-vos en contacte amb Ma José Olmo (tel 937453405, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) per concertar el dia i l'hora de la visita.

Subcategories

Recents

The latest news

Calendari

loader

Fes-te soci

feste soci

 Pau Vila

Web del Pau Vila

 

fapaes

bibliopubligracia

                                                                                                    Biblioteca Pública de Gracia- Facebook

Contactar

contact flatTots els dimecres, de les 10:00 a les 13:00, hi haurà servei d'atenció presencial  i telefònica de l'AMPA i de l'Associació Esportiva a la sala de l'AMPA.
El teléfon es: 635 12 14 50. Us atendrà la Fina.

Biblioteca

biblio flatEl servei de biblioteca (Biblioteca pública de Gràcia) serà de dilluns a dijous de 4 a 8 de la tarda, a carrec de la Núria.

WWW

www flatSi tens suggeriments per millorar la nostra web, o si vols publicar una notícia sobre el Pau Vila, posa't en contacte amb nosaltres.