Dimarts, Juliol 17, 2018

Tenim ja els guanyadors del concurs de dibuix 2018 .

FELICITATS A TOTS ELS PARTICIPANTS !!!!!

agenda 2018 19 Alison Molina

carpeta 2018 19 Aina Aguilar logo 2018 19 Arnau Blanco

 

Va haver un total de 39 treballs presentats: 8 pel logo, 11 per la carpeta, 18 per l'agenda, i 2 nuls.
Aquests són els guanyadors:
 
AGENDA
1r premi:  "Malec Army" Alison Molina de 1r Batxillerat C
2n premi: "golden" Noelia Muñoz González de PB
3r premi: "hipotenusa" Gala Aluart PC
 
CARPETA
1r premi: "marieta" Aina Aguilar Payà PA
2n premi: (sense pseudònim) Aina Plantada PC
3r premi: "Joan Garcia López" Fèlix Sáiz Von Fraunberg PA
 
LOGO AMPA
1r premi: "palusito de la wii" Arnau Blanco Manils SB
2n premi: "Puffle" Laia Medina Armesto PC
3r premi: "mongeta tendra" Aïda Malet.

L’AMPA de l’Institut Pau Vila amb la col·laboració de l’Institut us convida a participar al
VI CONCURS ARTÍSTIC PER CREAR EL NOU DISSENY DE L’AGENDA, LA CARPETA I EL LOGO DE L’AMPA DEL PAU VILA.
La finalitat del concurs és donar suport a la creativitat, encoratjant les iniciatives artístiques dels alumnes del centre.
BASES DEL CONCURS

Llegeix més: VI Concurs artístic

Us donem la benvinguda a l’AMPA de l’Institut Pau Vila. Amb aquest espai volem donar a conèixer totes les tasques que realitza l’AMPA. Som una associació sense afany de lucre en la qual intervenen els pares i mares dels alumnes del centre que, de manera voluntària, s’ofereixen per donar suport a les famílies i oferir serveis a l’alumnat i a les famílies fora de l’horari lectiu.

Des de la Junta de l’AMPA, us animem que formeu part de l’associació perquè quan més socis siguem, més fortaleses i capacitats tindrem per a negociar amb el centre i amb els proveïdors dels serveis. Serem més representatius a l’hora de completar l’oferta acadèmica amb serveis addicionals molt atractius i interessants com les extraescolars, la gestió dels llibres, el suport econòmic a diferents iniciatives o un complet programa de xerrades. La quota és per família, independentment del nombre de fills i filles que tinguem a l’institut. Preu de soci: 35 €/any.  

Així mateix, us animem a col·laborar amb l’Ampa assistint a les juntes per conèixer de primera mà quins temes treballem i com afecten a l’alumnat i les famílies.Val la pena implicar-s’hi per potenciar la qual itat educativa i vital dels nostres fills a l’institut. Que no us ho contin! Hi esteu convidats.

Aqui teniu en pdf en full de inscripció 2018 2019


 

Benvinguts al Ampa Pau Vila

 .

En el marc de la campanya “De què parlem quan parlem de drogues”, del 26 de gener al18 de febrer de 2016, el Servei de Salut de l'Ajuntament de Sabadell ofereix a les famílies dels centres educatius de la ciutat visites grupals gratuïtes a l’exposició interactiva “Controles?”, sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum a l'adolescència. Les visites tenen una durada d'1:30 hores i es poden organitzar entre les 5 i les 7 de la tarda. L’exposició estarà ubicada al Casal Pere Quart i també s'hi ha convidat a visitar-la a l'alumnat de 2n d'ESO de tots els centres educatius.

L’objectiu d’aquesta visita grupal és promoure un procés de reflexió crítica envers les actituds i alguns dels factors que intervenen en la pressa de decisions relacionades amb el consum de drogues a l'adolescència. L’exposició ofereix informació sobre els efectes del consum de l’alcohol, el tabac i el cànnabis, el funcionament del cervell i com les drogues poden afectar el comportament. S’hi utilitzen activitats interactives amb ipads per fer arribar els missatges al públic assistent. Per a més informació sobre l'exposició, podeu consultar aquest enllaç.

Si hi esteu interessats podeu fer la inscripció de les famílies posant-vos en contacte amb Ma José Olmo (tel 937453405, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) per concertar el dia i l'hora de la visita.

Ja es troben disponibles les llistes de llibres de text per al proper curs 2015-2016. Aquí en teniu els enllaços:

En relació amb els llibres, des de l'AMPA us oferim dues possibilitats alternatives a la compra de llibres nous:

- Plataforma d'intercanvi de llibres - A la secció "Intercanvi" del menú superior

- Reutilització de llibres a través d'Iddink - Podeu trobar més informació als següents arxius (carta que es va fer arribar a les famílies i instruccions d'ús del servei):

Subcategories

Recents

The latest news

Calendari

Fes-te soci

feste soci

 Pau Vila

Web del Pau Vila

 

fapaes

bibliopubligracia

                                                                                                    Biblioteca Pública de Gracia- Facebook

Contactar

contact flatTots els dimecres, de les 10:00 a les 13:00, hi haurà servei d'atenció presencial  i telefònica de l'AMPA i de l'Associació Esportiva a la sala de l'AMPA.
El teléfon es: 635 12 14 50. Us atendrà la Fina.

Biblioteca

biblio flatEl servei de biblioteca (Biblioteca pública de Gràcia) serà de dilluns a dijous de 4 a 8 de la tarda, a carrec de la Núria.

WWW

www flatSi tens suggeriments per millorar la nostra web, o si vols publicar una notícia sobre el Pau Vila, posa't en contacte amb nosaltres.